Podgora - Čaklje

Čaklje je malen gradić koji je smješten u samom središtu Dalmacije, na jednom od najčišćih dijelova Jadrana. Smatra se jednim od najslikovitijih područja Makarske rivijere i jedna je od najatraktivnijih turističkih destinacija u Dalmaciji. Podgora ima lučicu za ribarske brodove i šetalište s divnom kamenom rivom – uz palme i miris lavande, odiše posebnim mediteranskim ugođajem. U taj su ugođaj skladno uklopljeni novi turistički sadržaji i hoteli. Prastari maslinici i vinogradi interesantni su turistima i obogaćuju ponudu.

Studio apartman ADEL smješten je na samom kraju mirnog dijela Podgore kvarta Čaklje. Fantastična lokacija točno prvi red do mora i šljunčane plaže. Sa cijle se terase pruza prekrasan pogled na marinu i otoke koji ostavlja bez daha. Čaklje imaju trgovinu 200 metra udaljenu, 2 restorana sa kafićem /100 metara/ i ATM. Dodite opustite se i uživajte u moru, miru, tišini, bez gužve. Ako zaželite akciju centar Podgore je 10 minuta šetnje uz obalu ili Makarska 10 minuta vožnje sa brojnim restoranima, barovima i drugim zabavnim sadržajima

Apartman "Adel"

Apartman od oko 30 metara kvadratnih ima sobu sa duplim krevetom /210x160 cm/,kauč na razvlačenje za 2 osobe, opremljenu kuhinju, kupaonicu sa perilicom rublja, klimu, LED TV, Wi-Fi,...... Parking je ispred objekta.

CJENIK
< >
< >
< >
< >
< >
< >
< >

Galerija slika


Podgora-Čaklje< >
< >
< >
< >
< >
< >
< >

Lokacija Apartmana Mrkušić